Besplatni očni pregled umjesto tradicionalnih božićnih poklona

Grupacija Van Gogh, koja u svom sastavu ima i optike i polikliniku, odlučila je umjesto tradicionalnih božićnih poklona poslovnim partnerima darivati djeci Grada Dubrovnika besplatne očne preglede i prigodne poklon paketiće. Čine to tradicionalno već treću godinu za redom u suradnji s Društvom 'Naša djeca' Dubrovnik. Ova humanitarna akcija pod nazivom "Mjesec darivanja", započela je (01.12.2012.) i trajati će do 31.01.2013. Preglede djece obavljaju liječnici specijalisti dr. Mirko Kopilaš i dr. Meliha Omerčahić.

 

PREDBILJEŽBOM DO BESPLATNOG PREGLEDA

Zainteresirani roditelji ili staratelji mogu dovesti svoje dijete uzrasta od 6 do 10 godina na besplatni pregled očiju u Polikliniku Oftalmus na Batali nakon ugovaranja termina. Predbilježbe se obavljaju na telefonski broj 357-901 ili 357-902 svakim radnim danom od 7.30 do 20 sati.

 

 

 

 


ZAPOSLENJE - PRIDRUŽITE SE VANGOGH TIMU

Ako ste dinamična i komunikativna osoba, volite raditi i biti dobro nagrađeni , uklapate se u timski rad, a znate biti i samostalni, predani ste poslu i želite biti uspješan poslovan čovjek i dio tima uspješne tvrtke, molimo vas javite nam se jer;

VAN GOGH GRUPACIJA traži djelatnike na određeno i neodređeno vrijeme za područje dubrovačko neretvanske županije:
-    Optometrista
-    Optičara  
-    Trgovca za rad u optici (iskustvo rada u optici - najmanje 1 god) 
 
Uz gore navedeno zvanje potrebno je  :
-    imati položen  vozački  ispit  B kategorije i vozačko iskustvo
-    dobro poznavati rad na računalu  (Word, Excel, Acess, PowerPoint)
-    poznavati engleski jezik u govoru i pismu
-    također prednosti su poznavanje njemačkog i talijanskog jezika

Ukoliko se javljate iz cijele Hrvatske napomena da ćemo razgovore sa zainteresiranim kandidatima imati u Dubrovniku, Splitu i Zagrebu tijekom siječnja  2013g.

Molimo vas,  Vaše prijave šaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili  poštom na  adresu VAN GOGH d.o.o. ,Nikole  Tesle  4 ,pp. 156, 20000  Dubrovnik

Natječaj traje do 15.01.2013 godine.