VAN GOGH trgovačko društvo je svoju aktivnost usmjerilo na veleprodaju - uvoz i distribuciju okvira za korekciju vida i sunčanih naočala. Posluje od 1995 godine i iz godine u godinu progresivno se razvija i raste. 

VAN GOGH d.o.o. ima zastupstvo za Hrvatsku devet svjetskih kuća za proizvodnju naočala i okvira za korekciju vida , sa ukupno 23 linije u svom prodajnom programu uključujući i vlastitu liniju VAN GOGH. 

Danas se VAN GOGH d.o.o. razvio u snažno društvo koje opskrbljuje oko 250 optika širom Hrvatske i ubraja se među vodeće tvrtke na hrvatskom tržištu naočala. 

Svojim marketinškim pothvatom sa Tarikom Filipovićem koji je bio zaštitno lice linije naočala ALAIN MIKLI, VAN GOGH je umnogome doprinio da dođe do revolucionarne promjene na cjelokupnom hrvatskom tržištu naočala kada je u pitanju slobodniji dizajn i raznolikost boja samih naočala ne samo kod ženskog djela polulacije nego i kod muškaraca. Prije “ Tarikove “ kolekcije bila je prilična rijetkost imati više pari naočala pogotovo da su raznih boja, danas i muškarci i žene usklađuju sve više naočale sa ostalom garderobom i priigodama u kojima ih nose. Naočale postaju sve više dio garderobe i modni detalj kako ženama tako i muškarcima što je uveliko zasluga TARIKA I VAN GOGHA.

VANGOGH - ZASTUPSTVA