Spy - osjećaj dinamike života

Ovaj novi , snažan i atraktivan brand , sa vrhunskom kvalitetom i tehnologijom izrade,  koja počiva pomno razrađenoj kontroli proizvodnih procesa i  materijala , a  u većini slučajeva i ručnoj izradi modela pruža izuzetne optičke karakteristike.

Danas SPY predstavlja sam vrh svjetske kvalitete sunčanih naočala.

Modeli su dizajnirani u Californiji, ručno rađeni u Italiji i Japanu , imaju ugrađene najkvalitetnije naočalne leće koje danas postoje.

Veliki je popis zaljubljenika u ovaj brand  poput elitnih sportaša – npr.  nascar vozača Richarda “Kinga”, Indy – car vozača  Fittipaldi-a i Tracy-a i mnogih  snowbordera i surfera, motokrossa i BMX vozača i jedanog od najpoznatijih vozača današnjice Ken Bloka.

Linija SPY ima sunčani i dioptrijski program , i muške i ženske modele te naočale za skijanje ( spy snowgoggle )

U sunčanom programu dominiraju modeli sportskog stila , međutim kolekcioja sadrži također i visokoelegantne modele za žene i muškarce. Jedna od bitnih karakteristika ovog izuzetno kvalitetnog branda je njegova prihvatljiva cijena.

Dioptrijska linija naočala ima i muške i ženske modele , uglavnom u acetatu (plastika) i odlikuje se vrlo visokom kvalitetom , atraktivnim dizajnom a dobro rješena anatomska rješenja mosta i ručica čine naočale udobnim za nošenje.

Skijaške naočale Spy imaju sve karakteristike najboljih skijaških naočala danas : udobnost nošenja na licu , kvaliteta materijala svih djelova naočala kako frontalnog djela tako i jednostavno podesivog remena , savitljivost , čvrstoća, patentirani sustav ventiliranja zraka - troslojna  izotronična pjena koja održava vlažnost i svježinu lica , široko vidno polje naočala, zaštita od zamagljivanja i grebanja i 100 postotna UV zaštita.